nachtwerk 
onvoldoende bescherming politie08/22/1998
Vrijdagochtend (21 augustus 1998) ben ik in het voorportaaltje van de dagopvang zo ernstig bedreigd dat ik 1+1=2 gebeld heb om dit maar te melden. De achtergronden zijn toen uitvoerig aan de twee politie-agenten die naar aanleiding hiervan kwamen gemeld.

Later in de middag vroeg ik bescherming aan op het terrein van mijn woning. Er heeft inderdaad verscherpte surveillance plaatsgevonden.

Toch was het mogelijk dat de twee daders zich van 20.00 uur (naar het zeggen van de uitvoerder van de optische mishandeling) tot na 23.00 uur toen ik thuis kwam niet waargenomen zijn. Ook de twee uur daarna is er niets opgevallen. In die twee uur werd ik ernstig in huis (er was een aanleiding om de aanstichter binnen te laten, en toen glipte de uitvoerder ook binnen) mishandeld en beroofd. Gedwongen de pincode mede te delen, vastgebonden en zodanig bedreigd met brandstichting, doodslag en verminking dat ik maar geen aangifte doe.

Tenslotte was men niet in staat een te verwachten en uitgevoerd misdrijf op heterdaad waar te nemen.Vanaf 22 augustus 1998 minus negen: